A hialuronsavas ajakfeltöltés, ajakformálás

A hialuronsavas ajakfeltöltés, ajakformálásAz ajakfeltöltés régóta nagy népszerűségnek örvend a megszépülni vágyó emberek körében. Amíg korábban nagyrészt szilikonnal töltötték fel az ajkakat, addig manapság már a hialuronsav a legkedveltebb megoldás erre a célra, köszönhetően számos előnyének.

Mit kell tudni a hialuronsavról?

A hialuronsav olyan a bőrben természetesen is megtalálható elem, amely kiváló vízmegtartó képességgel rendelkezik. Ez a tulajdonság különösen jól alkalmazható ajakfeltöltésben, ránctalanításban. A hialuronsav nem csak a szépségápolás miatt használható, hanem a bőr egészségére is hatással van. Ilyen hatás pl., hogy hidratálja a bőr, aminek következtében az tovább tud egészséges, fiatalos maradni.

A hialuronsavas szépségápolás előnye, hogy nem igényel műtéti beavatkozásokat, hanem csak a szervezetben természetesen is megtalálható hialuronsav arányát növeli, amely aztán jobban megköti a vizet, aminek következtében növekszik az ajkak térfogata, és azok telítettebbek, vastagabbak, esztétikusabbak lesznek.

A hialuronsav hátránya, hogy felszívódó anyagról van szó, így bizonyos időközönként meg kell ismételni az ajakfeltöltést, ajakformálást, hogy azt szeretnénk, hogy a kezelés eredménye mindig látszódjon. Ez egyben előny is, ugyanis sokkal egészségesebb, mint a nem felszívódó anyagok. Ha nem töltik fel újra az ajkakat egy bizonyos idő után, akkor általában kb. egy év múlva visszaállnak azok eredeti állapotukba.

Maga a feltöltés általában egy fél óra alatt elkészül, és hatása, bőrtípustól függően, 5-12 hétig tart.

Legutóbbi bejegyzések

Archívum

Kategória