Tanácsok díszzsebkendő választásához

Tanácsok díszzsebkendő választásáhozA megfelelő öltönyválasztáshoz hozzátartozik a kiegészítők helyes megválasztása is. Az egyik legalulértékeltebb kiegészítő a díszzsebkendő, melynek segítségével a legegyszerűbb öltözéket is elegánssá, divatossá lehet varázsolni. Bejegyzésünkben a díszzsebkendő megválasztásához fogunk tanácsokat adni.

Az egyik legnagyobb hiba, amit el lehet követni, ha a nyakkendő és a díszzsebkendő teljesen egyforma mintázatúak. Lehet ilyeneket egy szettben vásárolni, de akkor is figyelni kell, hogy ne használd őket egyszerre, hanem másik mintázatú kiegészítőkkel kombináld.

Amikor színesebb, extrém mintázatú inget választasz, akkor a hozzá való kiegészítők legyenek egyszerűbbek, „unalmasabbak”, valamint fordítva, egyszerű ing mellé lehet bátran kiegészítőket választani. Arra kell figyelni, hogy ne legyen egyszerre az ing és a kiegészítők is túl színes, mintás, mert az könnyen ellenkező hatást válthat ki, mint amit szeretnél.

Szintén ügyelj arra, hogy ha már díszzsebkendőd használsz, akkor az legyen tiszta, megfelelően összehajtott. Gyakran az üres zseb jobb, mint ha nem figyelsz oda a tartalmára. Az összehajtásokat tekintve a jobb minőségű darabok a profibb, minőségibb összehajtásra alkalmasak, amivel esztétikusabb, stílusosabb kinézet érhető el.

Ne felejtsd el, a díszzsebkendő dísznek van, nem használatra. Ha mégis szeretnél egy stílusos zsebkendőt, amibe az orrodat tudod fújni, akkor legyen két zsebkendőd, egyik dísznek, másik pedig használatra. Amit használsz, rejtsd el a külvilág elől.

Legutóbbi bejegyzések

Archívum

Kategória